Homestyling

Det finns bara en chans till att göra ett gott första intryck! Styling inför försäljning bidrar till att din bostad framhävs på bästa möjliga sätt och gör din fastighet tilltalande för så många som möjligt vid din bostadsaffär

Styling inför försäljning ger dig som säljare ett tryggt utgångsläge där alla delar av fastigheten visas från sin bästa sida utan för mycket personlighet! Detta gör då att köparen in sin tur kan se sig själv i bostaden och bli inspirerad att ta nästa steg i livet.

Hemmet ska inge ombonat intryck men också trigga till kreativitet hos intressenterna utan att du behöver blotta din personlighet. Därför att homestyling en effektiv tjänst att ta till för att få den balansen.

Om du använder dig av homestyling vid försäljning av din fastighet kan slutpriset öka med med upp till hela 15%. Och… det är avdragsgillt!

Information från Skatteverket

EN OFTA HELT ELLER DELVIS AVDRAGSGILL TJÄNST

”Utgifter för homestaging inför en visning får normalt anses vara en avdragsgill försäljningsutgift vid kapitalvinstberäkningen till den del utgifterna avser; konsultation och fotografering, ommöblering, lån/hyra av inredning (möbler, mattor, konst, gardiner etc) under visningen, tillfällig magasinering av möbler och annat bohag under visningen.
Avdrag kan däremot inte erhållas för den delen av utgifterna som avser städning, flyttning, trädgårdsskötsel eller för lösöre som behålls av säljaren såsom möbler, växter och andra prydnads- och inredningsföremål.”

Läs mer på Skatteverkets hemsida

Hur kan jag hjälpa till?

Rullar-kolonin

Stor styling inför försäljning

Är fastigheten tom och behöver stylas från topp till tå? Eller finns enstaka möbler och du känner att komplettering behöver göras är detta paketet för dig! Här används delvis bostadens befintliga möbler (om det finns) därefter ingår hyra av möblemang, mattor, belysning, textilier, inredningsdetaljer och eventuell utvändig styling av balkong/altan.

Linnea-misty-blue_838-36 edit

Liten homestyling inför försäljning

Har din bostad ett bra basutbud men behöver de där lilla extra för att nå en ombonad känsla och bli ett inspirerande objekt på marknaden? Här används bostadens befintliga möblemang som kompletteras med enklare rekvisita, textilier, inredningsaccessoarer och belysning som ger en hemtrevlig känsla.

Så funkar det:

Hör av dig med din förfrågan

Ett första samtal är alltid kostnadsfritt

Hembesök

Konsultation på plats, hemma hos er.

Offert skickas

Ni får ett kostnadsförslag som ni tar ställning till

Checklista

En checklista skickas ut på vad som ska tas bort och förberedas av kunden innan homestyling kan genomföras.

Homestyling inför fotografering
Eventuellt nedplock av grejer om kunden bor i bostaden.
Styling inför visning
Förfrågan om styling inför fler visningar
Plocka ner efter visning
Tjänsten avslutad

Har du frågor eller vill du veta mer?