Inredningshjälp

Svårt att få till den rätta känslan? Jag hjälper dig att kombinera det praktiska och funktionella med det visuella i rummet som ska inredas.

Vilken stil ska jag välja? Hur ska rummet användas? En kombination av färger, material, möblering, förvaring, textilier, belysning på ett sätt som speglar dig. Jag kan skräddarsy ett förslag litet som stort efter dina behov för att få till den röda tråden i en befintlig bostad, offentlig miljö eller vid nyproduktion.

Så kan jag hjälpa dig:

Bildtext här

Inredningskonsultation

Ett hembesök/konsultation där kunden berättar om sitt behov och visionen med rummet eller objektet i fråga. Där önskemål om stil samt användningsområde kartläggs. Vad skulle kunna vara bra komplement till redan eventuellt befintliga färger och möbler samt flöde av ljus och rumskänsla.

Linnea-misty-blue_838-36 edit

Hjälp med val av inredning

En moodboard med förslag på möbler i vardera rum presenteras, belysning och eventuellt övriga inredningsprodukter beroende på vad kunden önskar. Detta kommer då möta efterfrågan på den stil och funktion som kunden önskar.

Rullar-kolonin

Material- & färgval

Val av ytskikt till badrum med kakel och klinker, byte av ett trägolv eller kanske kulör och tapetval för att få den rätta helhetskänslan. Även här tas en moodboard fram för att specificera val av ytskikt.

henry-co-3coKbdfnAFg-unsplash

Hantverkarkontakt

Känner du dig vilsen när du ska försöka få tag på en hantverkare? I så fall kan jag hjälpa dig att komma i kontakt med en seriös firma som kan hjälpa dig på bästa sätt med ditt byggprojekt eller renovering.

Så funkar det:

Hör av dig med din förfrågan

Ett första samtal är alltid kostnadsfritt

Hembesök

Konsultation på plats, hemma hos er eller på arbetsplasten

Kundens önskemål kartläggs

Vi går igenom era önskemål och förväntningar tillsammans

Offert skickas

Ni får ett kostnadsförslag som ni tar ställning till

Inredningsförslag

Inredningsförslag med moodboard tas fram

Presentation

Jag presenterar förslaget för slutkund

Ändringar

Eventuella ändringar diskuteras

Har du frågor eller vill du veta mer?