Om mig

Hej!

Matilda Eriksson heter jag och är diplomerad inredare, färgsättare och homestylist. Är uppvuxen i en estetisk miljö med färg och form samt sång och musik som gör att jag har ett driv för att nå rätt känsla med mitt kreativa öga. Jag älskar att se hur ett rum, hus eller eller offentlig miljö kan ändra uttryck med hjälp av färg, tapet och kompletterande inredning.

Under större delen av mitt arbetsliv har jag jobbat i färgbutik vilket har utvecklat min drivkraft till att hjälpa människor med färg & form på flera olika sätt. Under de senaste 5 åren har jag jobbat deltid som inredare och homestylist där jag haft och har samarbeten med bland annat Fastighetsbyrån och Svensk fastighetsförmedling.

Eller behöver du hjälp med de lilla piffet inför fotografering av bostad inför försäljning? Alternativt en större insats med möblemang belysning och textilier? Eller Behöver du få hjälp med att få bukt på ett problemområde inredningsmässigt i ditt hem eller på jobbet. Då möter jag ditt behov och din kravspec och erbjuder ett förslag på ny inredning/ytskikt med tydliga moodboards. Tveka inte att höra av dig!

Utbildningar och erfarenheter:

Över 10 års erfarenhet inom färgfackhandeln och här är några av utbildningarna jag har gått:

Medborgarskolan Odenplan som bland annat innefattade: Behovsanalys av kunden, rit och presentationsteknik med moodboard och planritningar, ljussättning, möblering kök och badrum, färg och formlära, arkitektur och designhistoria, designteori och ideutveckling med kreativt tänkande.

Moodboards som bland annat innefattade:
Trendspaning, säljteknik och presentation av färgsättning/inredningsförslag till slutkund.
Färgsättningskurs utomhus, som bland annat innefattade:
Färgvärlden omkring oss, Minnesfärg-uppfattad färg – egenfärg
& Svensk färgsättningstradition.
NCS kurs, som bland annat innefattade:
Färgens olika dimensioner, Färg och känsla, olika färgsystem och användningsområden, NCS – Systemet.