Färgsättning

Vill du göra en förändring, men vet inte vart du ska börja? Är det svårt att få till rätt kombination av kulörer? Tveka inte att kontakta mig.
Hur kulörer upplevs är så olika beroende på dess omgivning, belysning, produktens glans samt andra närliggande kulörer som slår igenom. Färg tar upp färg, vilket är så sant! Detta gör färgsättning lite knivigt då exakt samma kulörprov kan te sig helt olika sätt i färgbutiken, hemma hos dig eller på kontoret. Då kan det vara skönt att få ett konkret förslag som hänger ihop och som möter dina tankar och idéer kring slutresultatet!

Jag hjälper dig med:

mala_roller

Färgsättning interiört

Vilka kulörer passar ihop? Ton i ton eller bryta av? Val av glans, matt eller blankt? Vilka kulörer finns redan i möbler som vi behöver ta hänsyn till? Kontakta mig för ett kulörförslag i harmoni där nyanser, svärta och kulörthet går hand i hand.

Rullar-kolonin

Tapetval och övriga ytskikt

Tapet med mönster? Fondvägg? Alla väggar? Vad är det för ljusinsläpp? Vilket trägolv ska jag ha? Vilket kakel och klinker ska vi ha i badrummet? Många val blir det! Jag kan hjälpa till med den röda tråden så att ytskikten hänger ihop på ett kreativt sätt.

Bildtext här

Färgsättning exteriört

Tycker du att det är svårt att välja färg på fasad och utvändiga detaljer så att de passar ihop och fungerar i omgivningen? Hör av dig till mig så får du ett tryggt och kundanpassat kulörförslag.

Så funkar det:

Hör av dig med din förfrågan

Ett första samtal är alltid kostnadsfritt

Hembesök

Konsultation på plats, hemma hos er eller på arbetsplasten

Kundens önskemål kartläggs

Vi går igenom era önskemål och förväntningar tillsammans

Offert skickas

Ni får ett kostnadsförslag som ni tar ställning till

Inredningsförslag

Inredningsförslag med moodboard tas fram

Presentation

Jag presenterar förslaget för slutkund

Ändringar

Eventuella ändringar diskuteras

Har du frågor eller vill du veta mer?